Y U H A N I S S Y A E E R A R A R A ♣ !
The Queen


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
 S T A L K E R
I'M BIG ENOUGH AND I SEE WORSE
just follow this site
tuto request are open <3
thank you

. tagboard .


URL only and not your email
harsh words are not allowed
thank you for visiting.

old stories.


big thanks.
Template by Aisyah Fatimah .
Edited by the owner .
search things from mr&mrs google .
tuto: spoiler button
10.6.13 | 0 comments
11 Jun 13, 01:47
nana: salam , macam mana nak buat button macam dekat blog anis tu ? :)
oke , thanks to NANA sebab request tuto ni :) hehe  spoiler button ni sesuai kalau korang nak bagi blog korang tu nampak kemas . boleh guna untuk link , credit and sebagainya . Dekat bawah ni contoh spoiler button tu . 
sebelum

selepas
1.copy code ni
<center><div id="spoiler"><div><input value="Open/Close" style="width:200px;font-size:12px;background-image: url(Url background);-moz-border-radius: 5px; border-radius: 5px;margin:13px;padding:0px;border-style: 2px solid #ff9fcc;" type="button" onclick="if (this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName(&#39;div&#39;)[&#39;show&#39;].style.display != &#39;&#39;) { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName(&#39;div&#39;)[&#39;show&#39;].style.display = &#39;&#39;; this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName(&#39;div&#39;)[&#39;hide&#39;].style.display = &#39;none&#39;; this.innerText = &#39;&#39;; this.value = &#39;Hide Spoiler!&#39;; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName(&#39;div&#39;)[&#39;show&#39;].style.display = &#39;none&#39;; this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName(&#39;div&#39;)[&#39;hide&#39;].style.display = &#39;&#39;; this.innerText = &#39;&#39;; this.value = &#39;Show Spoiler!&#39;; }" />
<div id="show" style="display: none; background-color:transparent; background-repeat:repeat; margin: 0px;border-width:0px; padding:3px; width:90%">
<center>LETAK IKUT SUKA KORANG</center>
2. Paste dekat Edit HTML for classic template. untuk template designer dekat HTML/JavaScript
3. Preview & save , oke :)

HIJAU : tukar ayat tu dengan ayat sendiri
PURPLE : URL background
PINK : korang letak je text, link , javascript ke . ikut suka korang laa . :)

11 Jun 13, 01:47
nana: salam , macam mana nak buat button macam dekat blog anis tu ? :)
oke , thanks to NANA sebab request tuto ni :) hehe  spoiler button ni sesuai kalau korang nak bagi blog korang tu nampak kemas . boleh guna untuk link , credit and sebagainya . Dekat bawah ni contoh spoiler button tu . 
sebelum

selepas
1.copy code ni
<center><div id="spoiler"><div><input value="Open/Close" style="width:200px;font-size:12px;background-image: url(Url background);-moz-border-radius: 5px; border-radius: 5px;margin:13px;padding:0px;border-style: 2px solid #ff9fcc;" type="button" onclick="if (this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName(&#39;div&#39;)[&#39;show&#39;].style.display != &#39;&#39;) { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName(&#39;div&#39;)[&#39;show&#39;].style.display = &#39;&#39;; this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName(&#39;div&#39;)[&#39;hide&#39;].style.display = &#39;none&#39;; this.innerText = &#39;&#39;; this.value = &#39;Hide Spoiler!&#39;; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName(&#39;div&#39;)[&#39;show&#39;].style.display = &#39;none&#39;; this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName(&#39;div&#39;)[&#39;hide&#39;].style.display = &#39;&#39;; this.innerText = &#39;&#39;; this.value = &#39;Show Spoiler!&#39;; }" />
<div id="show" style="display: none; background-color:transparent; background-repeat:repeat; margin: 0px;border-width:0px; padding:3px; width:90%">
<center>LETAK IKUT SUKA KORANG</center>
2. Paste dekat Edit HTML for classic template. untuk template designer dekat HTML/JavaScript
3. Preview & save , oke :)

HIJAU : tukar ayat tu dengan ayat sendiri
PURPLE : URL background
PINK : korang letak je text, link , javascript ke . ikut suka korang laa . :)


i'm not like another girl , and I'll not be like one. its just me