Y U H A N I S S Y A E E R A R A R A ♣ !
The Queen


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
 S T A L K E R
I'M BIG ENOUGH AND I SEE WORSE
just follow this site
tuto request are open <3
thank you

. tagboard .


URL only and not your email
harsh words are not allowed
thank you for visiting.

old stories.


big thanks.
Template by Aisyah Fatimah .
Edited by the owner .
search things from mr&mrs google .
tuto:tukar bullet post kepada icon
31.5.13 | 0 comments
annyeonghaseyo. hari ni anis nak tunjukkan cara untuk tukar bullet post kepada icon yang cute. tau tak "Bullet" tu ape? Bullet tu contohnya macam ni haa .
 sebelom                         selepas

faham? cunn ^^ jom try sesama :) ikut step ni. Btw tuto ni just untuk pengguna template simple je. act , boleh guna untuk blogskin jugak macam anis buat untuk list tuto anis tu . tapi kena tukar code HTML . :) banyak sikit keja dia . ape-2 pon . work time >

1. Dashboard > Design > Edit HTML
2. Tekan Ctrl + f dan cari code ]]></b:skin>
3. Copy code bawah ni
.post ul {list-style:none;
}
.post ul li {
    line-height: 1.4em;
        background: transparent url(URL BULLET) no-repeat scroll 0px 4px;
    margin: 0.3em 0;
    padding: 0 0 0.8em 20px;
}
4. Paste dekat atas code tadi tu
5. Preview & save . gud luck :)

merah : tukar dengan URL icon .






©Copyright deserved 2012-2013. | All right reserved Y U H A N I S S Y A E E R A | powered by Blogger!!