Y U H A N I S S Y A E E R A R A R A ♣ !
The Queen


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
 S T A L K E R
I'M BIG ENOUGH AND I SEE WORSE
just follow this site
tuto request are open <3
thank you

. tagboard .


URL only and not your email
harsh words are not allowed
thank you for visiting.

old stories.


big thanks.
Template by Aisyah Fatimah .
Edited by the owner .
search things from mr&mrs google .
tuto:Letak Facebook Fanpage
30.5.13 | 0 comments
annyeonghaseyo . oke , tuto ni anis nak ajar cara untuk letak facebook fanpage for blogskin. ikut step .
1. Create Facebook fanpage korg dulu.
2. Then click edit profile .
3. then ,  ikut step bawah ni . click gambar untuk lebih jelas .

4.Bila dah tekan, nanti akan keluar banyak social plugins yang perlu kita pilih kan ? so , korang pilih je mana satu yang korang nak . Tapi better pilih Like Button atau Like Box.
5.Then, dah pilih dah kan . Nanti akan keluar mcm contoh kat bawah ni , so ikut step dia je .


6. then , Nanti akan keluar pop up untuk code kan? Oke , pilih IFRAME macam dalam gambar ni .


7. copy code tu dan pergi Template . then , paste je dekat mana-mana yang korg suka.
8.Preview & save. gud luck :D











©Copyright deserved 2012-2013. | All right reserved Y U H A N I S S Y A E E R A | powered by Blogger!!