Y U H A N I S S Y A E E R A R A R A ♣ !
The Queen


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
 S T A L K E R
I'M BIG ENOUGH AND I SEE WORSE
just follow this site
tuto request are open <3
thank you

. tagboard .


URL only and not your email
harsh words are not allowed
thank you for visiting.

old stories.


big thanks.
Template by Aisyah Fatimah .
Edited by the owner .
search things from mr&mrs google .
tuto:cursor b'tukar bila sentuh link
10.12.12 | 0 comments


yaya: kpd cursor yg lain
9 Dis 12, 12:55
yaya: camne nk buat cursor yg mcm kak anis tu eh ? bile kite sentuh menu tab , link or gambar ia bertukar
8 Dis 12, 05:20

oke . first  , thanks to adet yaya sebab request tuto kat anis . hehe bangga sat . ^^ tuto ni khas untuk adet yaya kita ni . and so sorry sebab lambat update untuk tuto ni . anis bzy sebab keja . :D btw , ofcuz laa khas untuk yang lain jugak . ikut step oke .:)

1.Dashboard > Design > Add a Gadget > Html/JavaScript
2.copy code ni .
<style type="text/css">body, a, 
a:link{cursor:url(url cursor 1), default;} 
a:hover {cursor:url(url cursor 2),wait;}</style> 
3. oke , then paste code ni d'ruangan HTML tu .
4. yang warna biru tu , korang letak url cursor yang korang guna sekarang ni . and yang warna hijau tu korang tukar letak url cursor yang baru . :) paham ken . hehe kalau tak tau nak cari dekat mana cursor cute tu .meh aku bagi satu . AMEK DEKAT SINI !! ^^5. preview and save ^^ best of luck .












yaya: kpd cursor yg lain
9 Dis 12, 12:55
yaya: camne nk buat cursor yg mcm kak anis tu eh ? bile kite sentuh menu tab , link or gambar ia bertukar
8 Dis 12, 05:20

oke . first  , thanks to adet yaya sebab request tuto kat anis . hehe bangga sat . ^^ tuto ni khas untuk adet yaya kita ni . and so sorry sebab lambat update untuk tuto ni . anis bzy sebab keja . :D btw , ofcuz laa khas untuk yang lain jugak . ikut step oke .:)

1.Dashboard > Design > Add a Gadget > Html/JavaScript
2.copy code ni .
<style type="text/css">body, a, 
a:link{cursor:url(url cursor 1), default;} 
a:hover {cursor:url(url cursor 2),wait;}</style> 
3. oke , then paste code ni d'ruangan HTML tu .
4. yang warna biru tu , korang letak url cursor yang korang guna sekarang ni . and yang warna hijau tu korang tukar letak url cursor yang baru . :) paham ken . hehe kalau tak tau nak cari dekat mana cursor cute tu .meh aku bagi satu . AMEK DEKAT SINI !! ^^5. preview and save ^^ best of luck .












i'm not like another girl , and I'll not be like one. its just me