Y U H A N I S S Y A E E R A R A R A ♣ !
The Queen


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
 S T A L K E R
I'M BIG ENOUGH AND I SEE WORSE
just follow this site
tuto request are open <3
thank you

. tagboard .


URL only and not your email
harsh words are not allowed
thank you for visiting.

old stories.


big thanks.
Template by Aisyah Fatimah .
Edited by the owner .
search things from mr&mrs google .
tuto:gambar melengkung
2.8.12 | 2 comments
kali ni anis nak buat tuto gambar melengkung . walaupun cursor tak sentuh gambar tu pun , dia tetap melengkung jugak . hee~ ikut step .
1. Dashboard > Design > Edit Html 
2. guna fungsi Ctrl+F , dan cari code ini . 
 h3.post-title {
or
.post {
3.jumpa ? kalau tak jumpa , korang cari je code yang lebih kurang macam atas tu . and for yang jumpa , COPY code bawah ni dan PASTE di ATAS code yang korang cari tadi.
.post img {
padding:0px;
BORDER-RADIUS:30PX;
border:0px solid #ffffff;
4. try preview , kalau jadi . save ^^




©Copyright deserved 2012-2013. | All right reserved Y U H A N I S S Y A E E R A | powered by Blogger!!