Y U H A N I S S Y A E E R A R A R A ♣ !
The Queen


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
 S T A L K E R
I'M BIG ENOUGH AND I SEE WORSE
just follow this site
tuto request are open <3
thank you

. tagboard .


URL only and not your email
harsh words are not allowed
thank you for visiting.

old stories.


big thanks.
Template by Aisyah Fatimah .
Edited by the owner .
search things from mr&mrs google .
tuto:flash blockquote
6.4.12 | 0 comments



heyp semua :) hari ni anis nak tunjuk cara buat flash di blockquote . contoh kalau cursor sentuh blockquote korang , dia akan tukar background . :) ikut step :-

1.Dashboard > Design > Edut HTML * Tick Expand Widget Templates*
2.tekan (ctrl + F ) cari code ni .
.post blockquote {
3.jumpa ? oke , pandai hehe sekarang COPY dan PASTE code ni pulak DI BAWAH code yang korang cari tadi .

background: url(background cumil );
border:2px solid  #fbd5dd;
-moz-border-radius: 25px 10px / 10px 25px;  
border-radius: 25px 10px / 10px 25px;
colour:#FFFFFF}
blockquote:hover {
background: url( background cumil ) repeat right bottom ;
border:2px dotted  #fbd5dd;
-moz-border-radius: 40px 10px;
border-radius: 40px 10px;
}
4. yang warna merah tu korang letak URL background yang korang suka .
5.yang warna biru tu pun sama jugak tapi pastikan URL background TAK SAMA dengan yang merah tadi oke . maknanye korang kena cari dua background laa . ^^
6. preview dan save :) gud luck






©Copyright deserved 2012-2013. | All right reserved Y U H A N I S S Y A E E R A | powered by Blogger!!