Y U H A N I S S Y A E E R A R A R A ♣ !
The Queen


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
 S T A L K E R
I'M BIG ENOUGH AND I SEE WORSE
just follow this site
tuto request are open <3
thank you

. tagboard .


URL only and not your email
harsh words are not allowed
thank you for visiting.

old stories.


big thanks.
Template by Aisyah Fatimah .
Edited by the owner .
search things from mr&mrs google .
tuto:shadow effect pada link
19.3.12 | 0 comments

tuto ni D'request dari my abang angkat . ^^
melalui fon kot . HAHA its oke . anis app gk laa .

contoh kalau cursor sentuh link dekat blog korang tu , akan ade shadow effect dekat link tu . :)
ikut step k . kangg tak jadi pulak .


1.dashboard > design > edit html
2.tekan (ctrl +F ) dan cari code ni .

]]></b:skin>

3.jumpa ? oke . then copy code ni pulak . 

a:hover {
text-shadow: 1px 1px 2px #000000;
font-weight: bold;
text-decoration: none;
}

paste dekat ATAS code yang korang cari tadi . 

4.yang warna biru tu korang tukar . cari dekat SINI ! 
yang hijau tu ketebalan shadow . boleh tukar kalau nak . ^^ but kalau tebal-2 sangat pun tak lawa sangat. kelam je tengok . hehe

5. preview dan save :)







©Copyright deserved 2012-2013. | All right reserved Y U H A N I S S Y A E E R A | powered by Blogger!!