Y U H A N I S S Y A E E R A R A R A ♣ !
The Queen


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
 S T A L K E R
I'M BIG ENOUGH AND I SEE WORSE
just follow this site
tuto request are open <3
thank you

. tagboard .


URL only and not your email
harsh words are not allowed
thank you for visiting.

old stories.


big thanks.
Template by Aisyah Fatimah .
Edited by the owner .
search things from mr&mrs google .
tuto:Post tittle hover
29.3.12 | 0 comments


hehe ape tu post title hover ? ^^ anis pun baru try ni . hee contoh laa kalau cursor sentuh post title korang tu , post title akan b'tukar . :) macam best kan-2 . memangg best pun . hee ikut step . 

1.Dashboard > Design > Edit HTML
2. tekan fungsi (ctrl +F ) dan cari code ni .

.post-title {
3.jumpa ? oke . pandai .. hehe then COPY dan PASTE  code ni pulak  DI BAWAH code tadi tu .

text-align:center;
background: url(Background sebelum hover);
margin:0.5em;
padding:3px;
font: normal 12px century gothic;
color: #A49696;
}
.post-title:hover {
background-image:url(Background Icon chomel);
background-color: #FFECEC;
background-position:bottom right;
background-repeat:no-repeat;
-webkit-transition-duration: 2.4s;
}

4.  warna merah tu korang tukar dengan URL yang korang suka oke . ^^  then pandai-2 lah korang edit yerrr ? boder-2 tu kalau nak tukar pun boleh . ikut korang laa tau . anis harap nie dapat membantu . em tak fahamm ? tanyaa jerr tau . hehe gud luck .






©Copyright deserved 2012-2013. | All right reserved Y U H A N I S S Y A E E R A | powered by Blogger!!