Y U H A N I S S Y A E E R A R A R A ♣ !
The Queen


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
 S T A L K E R
I'M BIG ENOUGH AND I SEE WORSE
just follow this site
tuto request are open <3
thank you

. tagboard .


URL only and not your email
harsh words are not allowed
thank you for visiting.

old stories.


big thanks.
Template by Aisyah Fatimah .
Edited by the owner .
search things from mr&mrs google .
tuto:post tittle hover ( ke tepi )
29.3.12 | 0 comments



hey semua . salam satu malaysia . hehe hari ni anis nak buat satu tuto yang D'request dari member anis . dekat sekolah pun sempat lagi tanya tentang tuto ni . ^^ since dia yang tanya anis kan macam mana nak jadikan post tittle bergerak ketepi kan ? so , here the tuto . HAHA gasak arr . btw , tolong ikut step betol-2 oke . takot tak mnjadi pulak . kangg anis jugak yang nak kena menjawabnye . hee
1.Dashboard > Design > Edit HTML (tick expand widget )
2.tekan fungsi ( ctrl +F ) dan cari code ni .



 .post-title {

3. then COPY dan PASTE code ni pulak DI BAWAH code yang korang cari tadi .


text-align:center;
border-bottom: 2px dashed #D3D5FF;
margin:1em;
font:normal 12px Century Gothic;
color: #4D4D4D;
}
.post-title:hover {
text-align:center;
border-bottom: 2px dashed #D3D5FF;
margin:1em;
padding-left: 50px;
-webkit-transition-duration: 2s;
font:normal 12px Century Gothic;
color: #4D4D4D;
}


4.then korang adjust lah pape yang patut oke . hehe bukan ape , takot HODOH sikit pulak nanti . kehkeh
5.  preview dulu . then baru SAVE ! ^^

6. kalau tak jumpa code yang FIRST-2 tadi tu , korang cuba cari code ni . 
 Posts
-----------------------------------------------*/
7. hehe jumpa tak ? kalau jumpa tu bagus . kalau tak , emm anis tak tau macam mana nak tolong . mungkin korang  guna template yang tak sesuai dengan tuto ni .
8. pada sape-2 yang jumpa , korang COPY dan PASTE code ni pulak DI BAWAH code yang korang cari tu .


.post-title {
text-align:center;
border-bottom: 2px dashed #D3D5FF;
margin:1em;
font:normal 12px Century Gothic;
color: #4D4D4D;
}
.post-title:hover {
text-align:center;
border-bottom: 2px dashed #D3D5FF;
margin:1em;
padding-left: 50px;
-webkit-transition-duration: 2s;
font:normal 12px Century Gothic;
color: #4D4D4D;
}

9. adjust-2 sikit , then preview :) kalau rase puas hati baru save tau . ^^

sory if sape-2 yang try but tak menjadi . mungkin korang tak guna template yang betol or yang b'sesuaian .  hehe kena try banyak kali kot . usaha tangga kejayaan . :))
gud luck .







©Copyright deserved 2012-2013. | All right reserved Y U H A N I S S Y A E E R A | powered by Blogger!!