Y U H A N I S S Y A E E R A R A R A ♣ !
The Queen


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
 S T A L K E R
I'M BIG ENOUGH AND I SEE WORSE
just follow this site
tuto request are open <3
thank you

. tagboard .


URL only and not your email
harsh words are not allowed
thank you for visiting.

old stories.


big thanks.
Template by Aisyah Fatimah .
Edited by the owner .
search things from mr&mrs google .
tuto: tulisan bold berwarna
19.3.12 | 0 comments
contoh laa korang tekan " B " yang ade dekat NEW POST time korang nak update tu kan ,
warna tulisan yang D'bold kan tu akan ade effect warna lain . mcam shadow laa . 


1.dashbord > design > edit HTML ( tick expand widget templates )
2.cari code ni . guna fungsi (ctrl + F )

/* Header

3.then COPY and PASTE code ni pulak di ATAS code tadi .


b {
text-decoration:none;
text-shadow: 0 0 0.2em #000000, 0 0 0.2em #000000;
padding: 0px;
}


4. yang warna biru tu korang tukar k . cari dekat SINI !
5.save :)

#kalau korang nak tengok hasilnye.. korang post macam biasa then tekan B untuk bold kan ayat korang . paham kan ? hee bagus-2 . ^^


©Copyright deserved 2012-2013. | All right reserved Y U H A N I S S Y A E E R A | powered by Blogger!!