Y U H A N I S S Y A E E R A R A R A ♣ !
The Queen


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
 S T A L K E R
I'M BIG ENOUGH AND I SEE WORSE
just follow this site
tuto request are open <3
thank you

. tagboard .


URL only and not your email
harsh words are not allowed
thank you for visiting.

old stories.


big thanks.
Template by Aisyah Fatimah .
Edited by the owner .
search things from mr&mrs google .
tuto:padam link hover
10.2.12 | 0 comments



tuto kali ni D'request oleh MY CLASSMATE :)
link hover tu ape ?
link hover tu icon cute yang akan keluar dekat link bila cursor sentuh  link tersebut . 

clasmate anis nak BUANG / PADAM link hover tu dari blog dia .  atas sebab ape tu anis tak pasti . so , dia minta tolong anis buat tuto . ^^
jom kita cuba . ikut step ini :

1.dashboard > design > edit HTML > tekan Expand Widget Templates .
2. cari code yang bawah ni .
a:hover
3.oke , lepas tu korang CARI dan PADAM code yang bawah ni .
 color:#FF6699; background:url( http://i603.photobucket.com/albums/tt117/misdollymie/rainbowhover.gif) ;background-repeat: repeat;text-decoration:underline;
yang warna merah tu LINK HOVER . link tu memang akan lain dengan kat atas tu . sebab link tu anis bagi contoh je . 
4. dah padam ? bagus . lepas tu SAVE ! :)
siap !


sory kalau korang buat tak menjadi . hee insyallah kalau ikut step tu betol-2 , menjadi larhh . ^^







©Copyright deserved 2012-2013. | All right reserved Y U H A N I S S Y A E E R A | powered by Blogger!!