Y U H A N I S S Y A E E R A R A R A ♣ !
The Queen


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
 S T A L K E R
I'M BIG ENOUGH AND I SEE WORSE
just follow this site
tuto request are open <3
thank you

. tagboard .


URL only and not your email
harsh words are not allowed
thank you for visiting.

old stories.


big thanks.
Template by Aisyah Fatimah .
Edited by the owner .
search things from mr&mrs google .
tuto:shadow effect at post entry
7.1.12 | 0 comments


tengok je dekat entry anis ni . ada shadow kan dekat ayat-2 ni .
jom kita mula . ^^

1.Log in  > Design  >  Edit Html
2.tekan (ctrl+F) cari code ni .
.post {
3.jumpa ? bagus-2 . lepas tu ..korang COPY code yang ni pulak , dan PASTE DI BAWAH code yang korang cari tu  .
text-shadow: 2px 2px 3px #000000;
4. yang warna merah tu . korang tukar dengan warna shadow yg korang nak . CARI DEKAT SINI !!
5. preview dan SAVE !! hehe



ni cara kedua pulak . 

1.kalau korang x jumpa code  .post {  tadi tu . korang cari code ni .
/* Posts
----------------------------------------------- */
2. lepas tu  , korang paste code ni pulak DI BAWAH code atas tadi .
.post {
 and paste code ni pulak dekat bawah code atas ni . 
text-shadow: 3px 3px 4px #000000;
3. yang merah tu , tukar dengan warna code yang korang suka . ^^
4. save !!


paham x ? hee x paham boleh tanya . :)







©Copyright deserved 2012-2013. | All right reserved Y U H A N I S S Y A E E R A | powered by Blogger!!