Y U H A N I S S Y A E E R A R A R A ♣ !
The Queen


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
 S T A L K E R
I'M BIG ENOUGH AND I SEE WORSE
just follow this site
tuto request are open <3
thank you

. tagboard .


URL only and not your email
harsh words are not allowed
thank you for visiting.

old stories.


big thanks.
Template by Aisyah Fatimah .
Edited by the owner .
search things from mr&mrs google .
tuto:click to many tabs
2.1.12 | 0 comments

oke .. hee anis nk buat tutorial hari ni .
tutorial ni D'request kat CBOX anis ^^ . 

3 Jan 12, 12:24
Nana Liena: buat tuto buat tabs n masukkn link ... ^^

faham x maksud NANA tu ?
senang jea . korang nampak x dekat blog anis ni adew kotak tulis 
" KENTUT RAMAI-2 DEKAT SINI  "
kotak tu , kalau korang tekan . dia akan kluar banyak-2 tabs . 
tapi kat blog anis ni just untuk satu tabs ja . hehe
jom kita buat untuk click kluar tabs banyak-2 ^^

1.dashboard > design > add a gadget > HTML 
2. COPY and PASTE code yg bawah ni di ruang HTML t'sebut .
<center><a href="http://chenta-spanarskru.blogspot.com/" target="_blank" onclick="window.open('LINK');
window.open ('LINK');window.open ('LINK');
window.open ('LINK');window.open ('LINK');
window.open('LINK');return false;">
<button>TEKAN CINI DAPAT SRINGGIT !</button>
</a></center><center><br />

3.~yang kuning tu , TUKAR dengan link blog korang .
  ~yang merah tu , tukar dengan link tabs yang korang nak .
  ~yang biru tu , korang tukar dengan ayat korang sendiri . 


paham x ? hee x paham boleh tanya anis ^^

4. SAVE ! ^^

kalau korang nk KURANG kan tabs tu . senang jea .
korang BUANG CODE ni pada CODE yg atas tu .. 
window.open('LINK') 
pada siapa yang nak TAMBAH tabs .
korang MASUKAN CODE  window.open('LINK').




3 Jan 12, 12:24
Nana Liena: buat tuto buat tabs n masukkn link ... ^^

faham x maksud NANA tu ?
senang jea . korang nampak x dekat blog anis ni adew kotak tulis 
" KENTUT RAMAI-2 DEKAT SINI  "
kotak tu , kalau korang tekan . dia akan kluar banyak-2 tabs . 
tapi kat blog anis ni just untuk satu tabs ja . hehe
jom kita buat untuk click kluar tabs banyak-2 ^^

1.dashboard > design > add a gadget > HTML 
2. COPY and PASTE code yg bawah ni di ruang HTML t'sebut .
<center><a href="http://chenta-spanarskru.blogspot.com/" target="_blank" onclick="window.open('LINK');
window.open ('LINK');window.open ('LINK');
window.open ('LINK');window.open ('LINK');
window.open('LINK');return false;">
<button>TEKAN CINI DAPAT SRINGGIT !</button>
</a></center><center><br />

3.~yang kuning tu , TUKAR dengan link blog korang .
  ~yang merah tu , tukar dengan link tabs yang korang nak .
  ~yang biru tu , korang tukar dengan ayat korang sendiri . 


paham x ? hee x paham boleh tanya anis ^^

4. SAVE ! ^^

kalau korang nk KURANG kan tabs tu . senang jea .
korang BUANG CODE ni pada CODE yg atas tu .. 
window.open('LINK') 
pada siapa yang nak TAMBAH tabs .
korang MASUKAN CODE  window.open('LINK').





i'm not like another girl , and I'll not be like one. its just me