Y U H A N I S S Y A E E R A R A R A ♣ !
The Queen


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
 S T A L K E R
I'M BIG ENOUGH AND I SEE WORSE
just follow this site
tuto request are open <3
thank you

. tagboard .


URL only and not your email
harsh words are not allowed
thank you for visiting.

old stories.


big thanks.
Template by Aisyah Fatimah .
Edited by the owner .
search things from mr&mrs google .
tuto:backgroud pada blockquote
28.12.11 | 0 comments

hari ni anis nk tunjuk cara letak background gambar pada blockquote :)
meh duk cini . diam-2 tau  . cikgu anis nk ajar . HAHA
tuto nie for classic template yee.

1.Login > Dashboard > Design > Edit HTML
2.Dengan menggunakan fungsi Find (ctrl + F), cari code yg bawah ni  .
.post blockquote {
3.lepas tu , di bawah code tersebut, PASTE code ni.
background-image:url(url gambar);
4. URL gambar tu korang boleh cari DI SINI !!  
ikut suka korang la nak amek gambar ape-2 je . just search je kat situ . 
5. SAVE !!^^
**. kalau korang x jumpa code .post blockquote {  
tadi tu , korang cuba cari code ni pulak .
/* Posts
----------------------------------------------- */
**jumpa ? hee oke , lepas tu korang COPY dan PASTE code di bawah ni dekat BAWAH code yg korang cari tadi .
.post blockquote {background-image:url(url gambar);
**then SAVE !!:)




©Copyright deserved 2012-2013. | All right reserved Y U H A N I S S Y A E E R A | powered by Blogger!!